Da li vas on zavodi? - Volim Podgoricu

Da li vas on zavodi?

Vjerovatno ste se mnogo puta tokom razgovora sa momkom zapitale da li flertuje sa vama? Većina djevojaka ne primjećuje “ljubavne signale“ ili ih ignoriše, što je pogrešno, jer pripadnici jačeg pola govorom tijela vrlo jasno pokazuju da im se sviđate.

 Osmjeh – Siguran znak da mu se dopadate, pa ako primjetite da se smiješi, velika je vjerovatnoća da želi da vam priđe. Ne glumite nedodirljivu, već uzvratite osmjehom i ohrabrite ga na ovaj potez.

 Crveni – Ako niste u teretani ili na trkačkoj stazi, a on blago crveni, sviđate mu se. I, to ne znači da je stidljiv, već mnogi dobiju ružičastu boju kada vide lijepu djevojku.

Kontakt očima – Kada nam se neko dopada, nesvjesno ga gledamo duže nego druge osobe u okolini. Ako vas momak „fiksira“ pogledom, sigurno mu se sviđate.

Imitira vas – Ponekad nas muškarci imitiraju, od načina kako trepćemo, do riječi koje izgovaramo. Ljudi oponašaju onoga ko im se dopada, pa sledeći put kada uočite ovu pojavu kod mladića s kojim razgovarate, znaćete zašto to radi.

Drži ruke na kukovima – Na ovaj način pripadnici jačeg pola žele da nam stave do znanja da su samouvjereni, mačo muškarci, da mogu da nas zaštite kad je to potrebno.

Dodir – “Slučajni“ dodir znači da želi vašu pažnju ili traži izgovor da nastavi razgovor sa vama. Mnoge djevojke ignorišu ovakav dodir, pripisujući ga samo slučajnosti.

Širi zjenice – Da nas oči odaju i kad to ne želimo jasno nam pokazuju zjenice. Kada nam je neko privlačan, zjenice nam se rašire, dok je njihovo skupljanje jasan znak nedopadanja i sumnjičavosti.

Podiže obrvu – Ako krije oči jer se boji da će ga odati, pokrete obrva neće moći da kontroliše. Uopšte ne sumnjajte u to da flertuje sa vama kada jednu obrvu drži podignutu dok vi govorite.

 (Novosti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com