Zloćka ili dobrica: što moraš znati o dobrim momcima - Volim Podgoricu

Zloćka ili dobrica: što moraš znati o dobrim momcima

Misliš li da si spremna za dobrog momka? Zapitaj se jesi li sama zloćka ili dobrica? Ako voliš žurke, izlaske, glasno se smijati i ponekad samo malo dramatizovati i u životu – veza s dobricom mogla bi ti donijeti neke probleme koji će te iznenaditi. No, za dobrog momka uvijek ćeš se morati potruditi.

Sjeti se da se ne ponašaš bezobrazno, čak i kad si loše volje

Naravno da ne mislimo da moraš biti dobra prema svima, čak i ako su ti neki prema tebi grubi. No, ako sanjaš o princu na bijelom konju, ako si bacila oko na jednog ili čak imaš sreće pa trenutno dejtaš s jednim – onda moraš znati da je jako važno da ga ne povrijediš. Nemoj svoj loš dan istresati na njemu, nemoj biti loša prema ljudima u svojoj okolini…”karma is a bitch”, kako to kažu.

Dobar momak nema tu vanjsku fasadu “bad boy” iza koje se može sakriti ako se otreseš na njega stoga bi bilo dobro da pred njim biraš riječi, ma koliko naučila biti jezičava, glasna i sposobna vratiti svakome koji ti uputi neku zlu primjedbu. On to nije zaslužio.

Dobri momci dobri su prema svima, a ne samo prema tebi

Momci koji su dobro vaspitani i dragi bit će simpatični prema svima, a ne samo tebi. To može značiti da će dijeliti svoje vrijeme sa svim osobama koje ga trebaju, a na to se treba priviknuti. Prijatelj je prekinuo s curom pa mu šalje hiljadu poruka, pomaže mami kupovati na pijaci, komšinica ga često zamoli da joj pomogne nešto premjestiti u stanu? Sve će to on rado obaviti, a ti ćeš ga morati naučiti dijeliti.

Privikni se da možda neće biti ‘party-animal’

Ako si navikla na haos u svom životu, moraćeš se priviknuti na to da je njegov malo manje haotičan. Možda neće biti party životinja, najpopularniji dečko u školi kojem telefon stalno zvoni i koji stalno nekuda juri, ali će uvijek biti tu za tebe, poslušati te i pružiti ti podršku. Ako si ti ta koja je navikla biti jurilica i ponekad dramiti u životu – moguće je da ćeš se trebati priviknuti na njegovu stabilnost.

Misliš li da su dobrice bolji materijal za dečka od zloćka?

(Teen385)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com