X model prstena je trend u svijetu - Volim Podgoricu

X model prstena je trend u svijetu

Malo prstenje može biti jako efektno ako se ukombinuje veći broj različitih debljina i oblika sa eventualno nekim većim, čak i stejtment komadom. Uz lijepe ruke i nokte uspjeh je zagarantovan. Jedan od efektnijih prstenčića jeste onaj X model koji može biti dodatno ukrašen cirkonima. Ovaj simpatičan detalj u potpunosti će promjeniti čitavu kompoziciju na vašim rukama, ali neće izgubiti efektnost ni ako se na tom mjestu nađe usamljen ili u kombinaciji sa sebi sličnima. 

Najčešće se nosi na poziciji na kojoj se nosi standardno prstenje, ali uzevši u obzir da je izrađen od jako malo materijala zanimljivo je da zauzima prostora kao prosječan koktel prsten. Mogu se naći i midi verzije, a pametan način da se ispuni prostor sa strane jeste i kombinovanje sa slatkim nedovršenim prstenjem. Lijepo se dopunjuju sa prstenjem koje je ukrašeno sitnim cirkonima, pogotovo kada su i sami ukrašeni ovim kamenčićima. Dizajneri su se potrudili da se sem prepoznatljive cirkon verzije na tržištu nađe i ona jednostavnija priča od fino uglačanog metala čime je omogućeno da sa podjednakom ljubavlju u njima uživaju svi koji bi da isprate ovaj trend. 

(MODNI VRISAK)

3 komentara

  1. I think that is an enchanting element, it made me assume a bit. Thank you for sparking my thinking cap. Once in a while I get so much in a rut that I simply really feel like a record.

  2. Hi, so much we bookmarked your write-up – Gulvafslibning | Kurt Gulvmand congratulationsAnyway our prayers go with the people in and around the tidal wave we hope your are OK and comfortable too Enjoy your day Flash Factory

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com