Uhapšen Nikšićanin koji je ukrao hiljadu i po eura iz Ostroga - Volim Podgoricu

Uhapšen Nikšićanin koji je ukrao hiljadu i po eura iz Ostroga

Danilovgradska policija uhapsila je N.G. (35) iz Nikšića, zbog sumnje da je iz Donjeg manastira Ostrog ukrao hiljadu i po eura, saopšteno je iz Uprave policije.

N.G, je, policija sumnja, u noći između 6. i 7. decembra, ušao u Crkvu Svete Trojice Donjeg manastira Ostrog, nakon što je odvalio vrata cjelivaonice a potom obio metalnu kutiju u kojoj je bilo 1.500 eura. Nakon toga je pobjegao.

Danilovgradska policija je 7. decembra, po obavještenju, o događaju upoznala zamjenika Osnovnog državnog tužioca u Podgorici i izašla na lice mjesta gdje je izvršen uviđaj.

“Izuzeti su tragovi koji su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. Sveukupne policijske aktivnosti, koje su preduzete radi rasvjetljavanja događaja, dovele su do identifikovanja osumnjičenog N.G koji je sinoć uhapšen”, saopšteno je iz Uprave policije.

Osumnjičeni je danas uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, priveden zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com