Voli Kina crnogorska vina - Volim Podgoricu

Voli Kina crnogorska vina

Kompanija „13. Jul Plantaže“ u vinskom podrumu Šipčanik ugostila je grupu novinara iz kineske provincije Džeđang koja je boravila u radnoj posjeti Crnoj Gori.

Domaćini gostima bili su minstar turizma i održivog razvoja, Branimir Gvozdenović, i direktorica Nacionalne turističke organizacije Željka Radak Kukavičić.

Tokom večere i degustacije vrhunskih vina u impresivnom ambijentu podruma Šipčanik gostima su predstavljeni aktuelni projekti i potencijali naše države na polju turizma. Kineski novinari pohvalili su crnogorska vina u čijim ukusima imaju priliku da uživaju i potrošači u Kini.

Grupa kineskih novinara je tokom trodnevne posjete Crnoj Gori obišla i Kanjon Morače, gdje su im na određenim lokacijama bila prezentirana rješenja u vezi sa budućim autoputem, zatim Luku Bar, Sveti Stefan, Budvu sa hotelom „Splendid“, Kotor, kao i Tivat sa kompeksom „Porto Montenegro“.

Radna posjeta je završena prisustvom prezentaciji projekta i gradnje prioritetne dionice autoputa Bar-Boljare koju je u nedjelju. održala kineska kompanija China Road and Bridge Corporation (CRBC) i njena matična kompanija China Communications Construction Company (CCCC) u Podgorici.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com