Jadran i Budva se bore za prvi trofej - Volim Podgoricu

Jadran i Budva se bore za prvi trofej

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog i Budve boriće se za prvi trofej u novoj sezoni – Kup Crne Gore. Domaćin prvog meča je tim Vladimira Gojkovića, koji brani trofej, dok s druge strane ekipa Nebojše Milića želi da se pokaže u što boljem svijetlu. Duel će početi u 19 sati, a prenos možete pratiti na TVCG2.

Gojković je uoči meča poručio da je njegov tim favorit, iako nije u kompletnom sastavu.

“Budvu znamo dobro, dosta su izmijenili sasta, došao im je jedan novi broj igrača. Nijesmo igrali ove sezone, ali smo gledali neke njihove utakmice. Spremali smo se dobro, znamo da je ovo kruna prvog dijela sezone, i glavni cilj nam je sada da osvojimo Kup. Igraćemo bez Zlokovića i Moskova, ostali su svi na raspolaganju”, poručio je strateg Novljana.

Gojković je dodao da je zadovoljan dosadašnjim dijelom sezone.

”Otprilike odradili smo ono što smo planirali. imali smo jedan kiks u Zagrebu protiv Medvešćaka, ali pobjedom protiv Zvezde to ne bi trebalo da je ostavilo neke posljedice, jer se bodovi sa Medvešćakom ne prenose. Ostaje žal za Kupom Evrope gdje smo ispali ne zasluženo, trebali smo da prođemo jer smo igrali dobro. Ekipa koja je prošla umjesto nas je maltene već u polufinalu. Mislim da smo mogli da napravimo veliki rezultat za ovako mladu ekipu. Ali, to zaboravljamo, okrećemo se trofejima, to je ono što se pamti i za šta moramo da se borimo”, kazao je Gojković.

Trener Budvana Nebojša Milić ulogu favorita prepušta Jadranu, ali obećava borbu do posljednjeg minuta.

”Iako nijesmo igrali ove sezone, znamo se dobro. Jadran izlazi iz dobre utakmice sa Zvezdom i vidi se da su u dobroj formi, sa druge strane mi smo imali poraz od Radničkog sa većim brojem golova razlike. Jadran je u ovom trenutku blagi favorit, međutim daćemo sve od sebe da odigramo što bolje ove dvije utakmice i da se pokažemo u što boljem svijetlu, pogotovo u prvom duelu u Herceg Novom. Imamo par povrijeđenih i prehlađenih igrača, ali na to se ne obaziremo. Važno je da oni koji budu u bazenu daju svoj maksimum, da daju sve od sebe”, poručio je Milić koji se kratko osvrnuo na dosadašnji tok sezone.

Ulaz je Slobodan, a revanš će se igrati u nedjelju.

(RTCG)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com