Luštica Divelopment: Nastavljamo dugoročnu posvećenost podršci Opštini Tivat i u 2015. godini - Volim Podgoricu

Luštica Divelopment: Nastavljamo dugoročnu posvećenost podršci Opštini Tivat i u 2015. godini

Izvršni direktor kompanije Luštica Divelopment AD Daren Gibson i predsjednik opštine Tivat Ivan Novosel potpisali su ugovor o sponzorstvu u 2015. godini vrijedan 150 hiljada eura.

Ovim sponzorstvom Luštica Divelopment nastaviće sa podrškom mladima, sportskim i kulturnim sadržajima, zdravstvenom sektoru i uopšte razvoju lokalne zajednice.

U sljedećoj godini Kompanija i Opština će nastojati da pruže podršku i razvoju energetskog i poljoprivrednog sektora kao i razvoju obrazovanja u Tivtu.

„Imam izuzetno zadovoljstvo da saopštim da danas, kao dio naše posvećenosti društvenom i kulturnom razvoju grada, nastavljamo sa podrškom Opštini Tivat i stanovništvu Tivta u 2015. godini, kroz Ugovor o sponzorstvu u iznosu od 150 hiljada eura. Naš projekat Luštica Bay za plan ima promovisanje aktivnog, zdravog života i kroz ovaj Ugovor o sponzorstvu koji smo danas potpisali, naše donacije biće usmjerene na sportske, zabavne i kulturne aktivnosti, između ostalog, da podstaknemo razvoj ovih sektora u okviru zajednice i konačno, omogućimo da Luštica Bay utiče na rast i razvoj ovih sektora i postane centar aktivnog i zdravog življenja na Jadranu“, saopštio je izvršni direktor Luštice Divelopment Daren Gibson.

„Luštica Divelopment nastavlja sa dobrom praksom i saradnjom sa našom opštinom u smislu opredjeljenja značajnih sredstava koja ćemo i ove godine usmjeriti u finansiranje nevladinih organizacija, kulturnih institucija, sportskih klubova, ali i javnih ustavnova, što poboljšava kvalitet življenja u našoj zajednici i od opšteg je značaja za Opštinu. Dogovorom ćemo definisati koje projekte treba finansirati iz ovih sredstava“ saopštio je predsjednik opštine Tivat Ivan Novosel.

U protekle četiri godine Luštica Divelopment uložila je više od pola miliona eura u društveno odgovorne projekte u više crnogorskih gradova,uključujući i Tivat, od čega u ovoj godini više od 200 hiljada. Luštica Development je posvećena nastavku podršci Opštini Tivat, naglašavajući važnost podrške lokalnoj zajednici i njenim ključnim sektorima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com