Za pregovore sa Izborom izabrali Sveta - Volim Podgoricu

Za pregovore sa Izborom izabrali Sveta

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore je, na večeras održanoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, donijelo odluku da otpočne pregovore sa listom birača „Izbor“ o formiranju lokalne vlasti u Herceg Novom, nakon vanrednih lokalnih izbora održanih u ovoj opštini 14. decembram 2014. godine, saopšteno je Portalu Analitika iz DPS-a.

Večeras je takođe formiran i pregovarački tim DPS, čiji će zadatak biti da u pregovorima sa „Izborom“ pronađe najbolja rješenja za što skorije formiranje novih opštinskih struktura, kako bi Herceg Novi što prije dobio profesionalnu i efikasnu lokalnu upravu. Tim koji će pregovarati sa novskim „Izborom“ čine potpredsjednik DPS Svetozar Marović, članovi predsjedništva DPS Daliborka Pejović i Branimir Gvozdenović, te predstavnici Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

Predsjedništvo je izrazilo zadovoljstvo rezultatom koji je postignut na proteklim lokalnim izborima u Herceg Novom, na kojima je DPS ubjedljivo pobijedila sa osvojenih 36,37 odsto glasova i uvećala povjerenje građana za gotovo 10 procenata. Ovim rezultatom je još jednom potvrđena stabilnost i ispravnost politike Demokratske partije socijalista, kao i stalni trend rasta povjerenja građana u našu partiju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com