Da li ste vidjeli ovu djevojčicu? - Volim Podgoricu

Da li ste vidjeli ovu djevojčicu?

Suada Kajtazaj i Andelina Cermijan, djevojčice stare 14 godina, iz romskog naselja na Zagrablju kod Cetinja, nestale su u četvrtak.

Roditelji Suade Kajtazaj mole da za bilo kakvu informaciju. Suada i Andelina učenice su osmog razreda OŠ „Njegoš“ na Cetinju, a posljednji put su viđene u četvrtak ujutru.

Roditelji imaju saznanje da su djevojčice u četvrtak oko 14 časova otišle sa tri mladića u Podgoricu.

– Znam da su taksijem otišle sa trojicom momaka Arbenom Sahitijem zvanim Beni, njegovim bratom Eduardom zvanim Nino i Fadiljom Efovićem zvanim Fado u Podgoricu. Ja sam u petak našao Nina i pokušao da ga ubijedim da mi kaže gdje su Suada i Andelina, ali je on rekao da ne zna i da su njih četvoro kada su stigli u Podgoricu ostali kod Hotela „Crna Gora“, a on otišao kući – ispričao je Suadin otac Šaban Kajtazaj, dodajući da je nestanak ćerke i njene drugarice prijavio policiji na Cetinju u četvrtak oko 14 i 30.

– One su u četvrtak normalno otišle u školu, ali je Suada rekla da će prvo otići kod doktora, pa će se onda vratiti u školu. Andelina je prisustvovala prvom času i nakon toga se njoj i Suadi se gubi svaki trag – ispričao je vidno uznemireni Suadin otac.

Policija u podgorici je privodila Eduarda Sahitija, ali e pušten nakon što je dao izjavu.Roditelji Suade Kajtazaj apeluju da, ukoliko neko ima bilo kakve informacije gdje se Suada i Andelina nalaze, jave na broj telefona 067 / 756 – 872.

Oni su medijima dostavili i fotografiju Arbena Sahitja za kojeg sumnjaju da je djevojke odveo.

 

2 komentara

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox and today when a comment is added I purchase four emails sticking with the same comment. Can there be any way you’ll be able to eliminate me from that service? Thanks!

  2. yourself’m as burning with excitement along accumulative concentrating. alter ego was rather apocalyptic by the mated ethical self went up to. It’s punk up to closed ego dispirited. All respecting those topics are movables her should discover no end touching unpronounced. Thanks so much!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com