DPS i SDP :Tajm aut šest mjeseci - Volim Podgoricu

DPS i SDP :Tajm aut šest mjeseci

Demokratska partija socijalista i Socijaldemokratska partija nastaviće pregovore o aneksu koalicionog sporazuma u ponedjeljak, ali bez priče o spornim ekonomskim pitanjima saznaje Pobjeda.

Prema nezvaničnim saznajima tog medija, pregovarački timovi odgodiće za šest mjeseci razgovor o ključnim ekonomskim pitanjima koja su predmet sporenja dvije partije – prodaji zemljišta na lokalitetu Kraljičina plaža arapskoj Rojal grupi, kao i aneksu ugovora sa kompanijom Aman, odnosno Adriatic propertis koja upravlja Svetim Stefanom, Miločerom i hotelom Kraljičina plaža.

Podsjećamo, SDP se protivi tome da se zemljište na lokalitetu Kraljičina plaža proda arapskoj Royal grupi po 50 eura za kvadrat, smatrajući tu cijenu preniskom. SDP nije saglasna ni da se grčkoj kompaniji Adriatic properties produži zakup hotela Sveti Stefan i Miločer sa 30 na 42 godine, a hotela Kraljičina plaža sa sa 30 na 90 godina.

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything such as this prior to. So nice to locate somebody by incorporating original ideas on this subject. realy thanks for starting this up. this amazing site is a thing that is needed over the internet, a person after some originality. useful project for bringing something new to your net!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com