Ovo je najomraženiji čovjek u Pakistanu - Volim Podgoricu

Ovo je najomraženiji čovjek u Pakistanu

Najomraženiji čovjek u Pakistanu je 36-godišnji otac troje djece i zaljubljenik u odbojku, poznat po nadimku Mršavi, a njegovo pravo ime je Umar Mansur, za kojeg su pakistanski talibani rekli da je osmislio ovonedjeljni masakr u kojem je ubijeno 132 djece i devetoro zaposlenih u školi u Pešavaru, što je najteži napad ekstremista u istoriji Pakistana.

Na snimku objavljenom u četvrtak na internet stranici koju koriste talibani, prikazan je bradati muškarac koji prijeti kažiprstom dok opravdava napad od 16. decembra.

„Budući da naše žene i djeca umiru kao mučenici, ni vaša djeca neće drugačije proći. Borićemo se protiv vas tako što ćemo se, pošto nas napadnete, osvetiti nevinima“, poručuje i tvrdi da je napad na školu osveta za vojnu ofanzivu koju sprovodi pakistanska vojska, te vojne snage optužuje za podsticanje na napade.

1 komentar

  1. just couldn’t leave your web site before suggesting that I really loved the standard information a person provide for your visitors? Is gonna be again ceaselessly to check up on new posts

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com