Pošti CG podvalili 25.000 lažnih dolara! - Volim Podgoricu

Pošti CG podvalili 25.000 lažnih dolara!

Falsifikovane novčanice primljene su u Podgorici – 11.000, Baru – 8.300 i Budvi – 5.000 falsifikovanih dolara, rečeno je iz Pošte

 

Policijski inspektori pokušavaju da otkriju  ko su osobe koje su za dan, u tri poslovnice Pošte Crne Gore  zamijenile oko 25.000 falsifikovanih dolara.

Inspektori, prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” provjeravaju i da li su prevaranti imali logistiku među zaposlenima u Pošti i kako na detektoru za novac  nije otkrivena tolika suma  falsifikata.  
Lažni dolari “uvaljeni” su prije par mjeseci u poslovnicama u  Podgorici, Baru i Budvi.

“Falsifikovane novčanice primljene su u Podgorici – 11.000, Baru – 8.300 i Budvi –  5.000 falsikovanih dolara”, rečeno  je “Vijestima” iz Pošte CG.

Iz te ustanove kazali su da je istražni postupak u toku i da je do sada utvrđeno da su falsifikati bili dobro urađeni.

“Čim je ustanovljeno da je primljen falsifikovani novac, slučaj je prijavljen policiji. Istražni postupak ovim povodom je u toku…Izvještajem o izvršenju tehničke analize novca utvrđeno je da su sve predmetne novčanice falsifikati dobre izrade”, kazali su iz Pošte. 

Zaposleni u toj ustanovi  ranije su “Vijestima” ispričali  da je menadžment kompanije, nakon otkrivanja prevare,  odlučio da kompletan iznos nadoknadi odbijanjem od plata radnika.

Navodno, do takve ideje došli su  zbog sumnje da  nepažnja zaposlenih koji su prihvatili falš novčanice, možda i nije bila nenamjerna. 

Međutim, tu informaciju  Pošta je negirala u zvaničnim odgovorima.

“Po ovom  osnovu, zaposlenima nije odbijano od mjesečne zarade”, tvrde iz Pošte.  

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz Uprave policije inspektori, od kad im je prijavljena prevara, istražuju i da li su falsifikovani  dolari “još negdje stavljeni u opticaj”. 

2 komentara

  1. The graphic novel Red is a cruel and violent examination of the “price of freedom”, and the havoc that causes in the soul of those who accept to commit atrocities in order to protect the interests from a country.

  2. If you really want you can look the other way and not talk about it. The best thing you can do is become relevant with yourself and faithful with your own morals. Generally this will lead to a mistaken and unproductive life.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com