Ispratite ovu, u Budvu za Novu - Volim Podgoricu

Ispratite ovu, u Budvu za Novu

Javni doček Nove godine u Budvi postao je sinonim za kvalitetan i bogat program u cijelom regionu i veoma važan razlog za dolazak turista u Budvu u periodu prije i posle Nove godine. Ove godine program će početi 31. decembra koncertom benda “Hornet”, zatim koncertom Danijela Alibabića, nakon koga će nastupiti zvijezde novogodišnje noći i jedne od najvećih zvijezda regiona, Goran Bregović & Alen Islamović, u okviru programa „40 godina Bijelog dugmeta“.

Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji ozbiljne muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu klasične muzike, u izvedbi „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa Oliverom Merkurio, Jadrankom Jovanović i Dijegom Kavacinom.

U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupiće Milena Vučić i jedan od najpopularnijih muzičara regiona, Toni Cetinski.

Tu nije kraj, 2. januara ispred zidina Starog grada održaće se i dio programa za najmlađe, dječija predstava „Dvije novogodišnje jelke i Niggor“, a u večernjim časovima nastupiće Nina Žižić & „Crveno i crno“ i za kraj programa, legende ex yu scene, grupa „Parni valjak“.

Iz TO Budva očekuju da će bogat program uz intenzivnu promotivnu kampanju koja se sporovodila u cijelom regionu, rezultirati dolaskom mnogobrojnih turista u Budvu u zimskom periodu.

Kompletan novogodišnji program će imati direktan TV prenos na javnom servisu Crne Gore.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com