Vučić voli rekonstrukcije - Volim Podgoricu

Vučić voli rekonstrukcije

Ministar spoljnih poslova Srbije i lider SPS-a Ivica Dačić kazao je danas da će do kraja januara, odnosno početkom februara, doći do rekonstrukcije Vlade.

Biće rekonstrukcije, zato što to tako (premijer Aleksandar) Vučić voli”, rekao je Dačić za Pink TV.

On je naglasio da sigurno neće biti smijenjeni ministri o kojima proteklih dana pišu mediji. Prema medijskim navodima, iz vlade će otići ministar finansija Dušan Vujović, privrede Željko Sertić i ministar prosvjete Srđan Verbić. 

“Mislim da Vučić ne zna u ovom trenutku ko će biti promijenjen”, kazao je Dačić. 

Od kako je poslije martovskih izbora formirana Vlada Srbije, došlo je do rekonstrukcije u julu, kada je ostavku podnio tadašnji ministar finansija Lazar Krstić i kada je njegovo mjesto izabran Dušan Vujović, a potom za ministra privrede Željko Sertić. 

Govoreći o sporenju između predsjednika Srbije Tomislava Nikolića i njemačkog ambasadora Hajnca Vilhelma oko toga da li je priznanje Kosova uslov za ulazak u EU, Dačić je istakao da je došlo vrijeme da se “spusti lopta”. 

“Mora da se ide na relaksaciju cijele te priče, ja razumijem predsjednika, ali mora da se spusti lopta”, kazao je Dačić i dodao da zbog praznika nije mogao da razgovara sa ambasadorom Njemačke.

 

2 komentara

  1. White wine is highly known for getting very sensual and classy alcoholic drink. It is mainly accessible in yellow or golden color. White wine is widely appreciated all across the continents because of its delicious flavour. One can anytime pair white wine with white meat so as to produce a light meal looks delicious. But, to support all you starters for better wine merging we’ve organized this white wine chef for starters.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com