Preokret u Humskoj – Nikolić ostaje na klupi Partizana! - Volim Podgoricu

Preokret u Humskoj – Nikolić ostaje na klupi Partizana!

Iako je u ponedjeljak izgledalo kao izvjesno da će mladi strateg biti smijenjen, pritisci s raznih strana uslovili su promjenu razmišljanja u sportskom sektoru rukovodstva crno-bijelih.

Partizan, ipak, ne mijenja trenera na polusezoni. Iako je u ponedjeljak izgledalo da će Marko Nikolić poslednjeg dana 2014. godine dobiti prefiks bivši, došlo je do promjene stava kod čelnika crno-belih, koji su odlučili da na klupi ostave stratega koji je u poslednjih šest mjeseci izborio učešće u grupnoj fazi Lige Evrope, stigao do polufinala nacionalnog Kupa i ostavio glavnog konkurenta u borbi za titulu šest bodova iza sebe.

Podsjetimo, u nedjelju uveče spekulisalo se da čelnici Partizana zaduženi za sportska pitanja žele da smijene Nikolića, da bi u ponedjeljak prije podne promjena trenera izgledala kao gotova stvar, a nekadašnji kapiten i sportski direktor crno-bijelih Ivan Tomić bio je viđen na klupi srpskog viceprvaka.

Međutim, pritisci s raznih strana urodili su plodom, i očekuje se da Sekretarijat kluba iz Humske, koji se održava u utorak od 16 časova, potvrdi da Nikolić ostaje na klupi Partizana u nastavku sezone.

(Novosti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com