Vučić: Vlada Srbije ima samo jednu manu! - Volim Podgoricu

Vučić: Vlada Srbije ima samo jednu manu!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Vlada još nema plan vezan za broj zaposlenih u javnim službama i to je jedina slaba tačka njenog programa, na koju je sa pravom ukazao predsednik Fiskalnog savJeta Pavle Petrović.

Sve drugo su demagoške, prazne priče, koje nemaju nikakve veze sa realnošću – istakao je Vučić u emisji “Oko” Radiotelevizije Srbije.

Citirajući Ruzvelta koji je rekao da postoje samo oni koji kritikuju i koji će svemu da pronađu manu, koji tvrde da bi uvijek uradili bolje, a niko ništa ne radi, te Pabla Pikasa koji je rekao da ko želi nešto da nauči i da uradi uvijek će načhi načina, premijer kaže da ne želi izgovore.

– Aktuelna vlada ima istorijsku šansu da od Srbije napravi modernu zemlju – izjavio je premijer Vučić koji je zadovoljan radom svojih saradnika, ali očekuje i da taj tim bude proširen ljudima koji drugačije misle.

Kao primjer je naveo Sonju Liht ili Ivana Vejvodu, rekavši da je riječ o ljudima koji mogu da doprinesu poboljšanu imidža Srbije.

– Na pristojan način sa njima razgovaram, meni nije teško da kažem da sam kriv i da sam nešto pogriješio, ali se trudim da radom i marljivošću i iskrenom posvećenošću, postignem rezultate – rekao je premijer kome je lična satisfakcija kaže odgovornost, ozbiljnost i rad.

Njega lično, kaže, ne interesuju praznici i gotovo ništa drugo osim rezultata na kraju.

(Telegraf)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com