Džerard potvrdio: Odlazim! - Volim Podgoricu

Džerard potvrdio: Odlazim!

Kapiten Liverpula Stiven Džerard potvrdio je da će napuštiti „Enfild“ na kraju sezone, kada mu istekne ugovor. 34-godišnji engleski fudbaler je cijelu dosadašnju karijeru proveo u Liverpulu, u koji je stigao sa devet godina.

„Ovo je bila najteža odluka mog života, o kojoj smo moja porodica i ja razmišljali dugo“, rekao je Džerard.

Legendarni fudbaler Liverpula takođe je istakao da još ne planira da se povuče iz fudbala, ali da sigurno neće igrati ni za jedan drugi klub u Premijer ligi. 

„Neću igrati za neki rivalski klub i zbog toga nikada nikada neću igrati protiv Liverpula – to nikad ne bih mogao ni da zamislim. Moja odluka se potpuno zasniva na mojoj želji da iskusnim nešto drugačije u karijeri i životu, a takođe želim da postaram da ni za čim ne žalim kada jednog dana završim karijeru. Od sada, pa do posljednjeg zvižduka ove sezone, biću u potpunosti posvećen timu kao i do sada i daću sve od sebe da pomognem Liverpulu da pobjeđuje“, istakao je Džerard. 

Džerard je u dresu Liverpula debitovao 29. novembra 1998 godine, a od tada je odigrao 697 utakmica u svim takmičenjima i postigao 180 golova. 

(Analitika)

 
 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com