Ceca budućoj snajki: Mala, diraj šta hoćeš, samo se ne useljavaj - Volim Podgoricu

Ceca budućoj snajki: Mala, diraj šta hoćeš, samo se ne useljavaj

Pjevačica se izjasnila povodom želje njenih kolega da uskoro postane svekrva, pa je tom prilikom imala i šaljivu poruku za buduću suprugu svog sina.

Svetlana Ceca Ražnatović je od kolege Ace Pejović dobila zanimljivu želju da u ovoj godini postane svekrva, ali ona je tom prilikom imala šaljivu poruku za buduću snajku.

Naime, njen zadatak je bio da napiše tri novogodišnje odluke za 2015. godinu, a umjesto nje su to uradili Andrija Milošević, Aco Pejović i Andrija Milošević.

Kada su pročitali odluku da postane svekrva koju je napisao Aco, on je čak i objasnio kako je zamišlja u toj ulozi.

“Jedva čekam da je vidim u toj funkciji. Tačno je zamišljam kao džangrizavu babu, ono “mala, ne diraj to!””, našalio se Aco, a Ceca je nakon toga kroz smijeh poručila: “Mala, diraj šta hoćeš, samo se ne useljavaj”.

Ostale dvije odluke bile su: “Kupiću traktor”, što je napisao Andrija Milošević i “Postaću baba” što je u pjevačicino ime napisao Željko Vasić.

Ceca se prije čitanja odluka ogradila da ovo nije ona napisala, a ove odluke izazvale su smijeh svih u studiju.

“Da se razumijemo, umjesto mene su pisali Željko, Andrija i Aca. Kad sam pročitala, kad nisam šlogirala”, rekla je pjevačica u emisiji “Magazin IN”

Dodala je da joj je sin Veljko najveći kritičar što se njenog stajlinga tiče.

“Ne sviđa mi se tvoj stajling, previše je seksi”, rekao joj je Veljko na snimanju jedne emisije, a ona mu je odgovorila: “Mladiću, nemaš pojma”.

(Kurir)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com