Djoković:Problem mi stvara garda stara! - Volim Podgoricu

Djoković:Problem mi stvara garda stara!

Prvi teniser svijeta Novak Đoković ocijenio je danas da će se uskoro u bitku za vrh uključiti, pored Federera, Nadala i Mareja, i “talas igrača”, kao što su Čilić, Nišikori, Raonić i Dimitrov.

“Postoji novi talas igrača sposobnih da se nadmeću za velike titule”, rekao je Đoković koji je zbog prehlade predao meč finala egzibicionog turnira u Abu Dabiju Britancu Mareju.

Ipak, Đoković ističe da glavna prijetnja i dalje dolazi od njegovih dugogodišnjih rivala Nadala i Federera.

“Rafa nije igrao veliki broj mečeva u posljednjih pet mjeseci. Imao je on sličnih problema sa povredama i prije nekoliko godina, a onda se vratio 2013. i odigrao godinu karijere”, rekao je Đoković.

Najbolji srpski teniser naglasio je da je grip zbog kojeg je morao da preda finale u Abu Dabiju prije posljedica preopterećenosti.

“Možda mi tijelo samo govori da moram da usporim. Činjenica je da sam se preopteretio, pošto želim podjednako da budem posvećen porodici, treningu i poslu”, rekao je Đoković, koji danas u dublu sa Filipom Krajinovićem počinje učešće na turniru u Dohi.

Đoković će u singlu igrati protiv sunarodnika Dušana Lajiovića, a taj meč je na programu sjutra.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Hi there dudes! Now i’m thinking if an individual may possibly aid me personally available! Definitely I must understand this exact online site on my brand spanking new iphone, but it surely doesn’t recent upward adequately, I really is wanting to know if an individual can propose to your lady myself every best possible option? I would not know but really must i work tirelessly and discover an modernize regarding a computer software procedure or something else? I recognize this is certainly a thing kinda there are various theme, yet satisfy redesign everybody not to mention thanks earlier for any enable! Sophie

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com