EP u vaterpolu 2016. u “Areni” - Volim Podgoricu

EP u vaterpolu 2016. u “Areni”

Organizatori Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godini poručili su da će taj šampionat biti spektakl, pošto će u „Kombank areni“ biti napravljen bazen.

Sekretar Gradskog sekretarijata za omladinu i sport Srbije Slavko Gak istakao je da će organizacija Evropskog prvenstva biti najbolji način promocije zemlje, grada i srpskog vaterpola.

„Ponosan sam zbog činjenice da će Beograd dati punu podršku u organizaciji ovog šampionata Vaterpolo savezu Srbije“, rekao je Gak. 

Prvi čovjek preduzeća „EP u vaterpolu 2016“ Darko Udovičić, koji je potpisao protokol o saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda podsjetio je da je „Kombank arena“ multifunkcionalna dvorana koja će na Šampionatu ’Starog kontinenta’ imati dva unutrašnja bazena. 

Evropsko prvenstvo u Beogradu biće održano u januaru naredne godine, a žrijeb za to takmičenje biće obavljen 18. oktobra.

(B92)

1 komentar

  1. This is really smart blog. I imply it. You have so much knowledge about this issue, and so good deal passion. You also know ideal make ladies rally behind it, obviously from the responses. Youve obtained a style here thats not too flashy, but makes a statement as big as what youre saying. Excellent work, indeed.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com