PODGORICA: Pronađene ukradene kamere - Volim Podgoricu

PODGORICA: Pronađene ukradene kamere

Podgorička policija je pronašla devet ukradenih nadzornih kamera iz naselja Stari aerodrom, dok za to krivično djelo sumnjil N.J. i D.V.

“Službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica postupili su po prijavama građana i identifikovali dva lica, N.J. i D.V. iz Podgorice, za koja se sumnja da su u prethodnom periodu u naselju Stari aerodrom u Podgorici otuđivala nadzorne video kamere iz ulaza zgrada”, saopštila je policija.

Kamere su pronađene, a od osumnjičenih su uzete izjave.

O događajima je obaviješten zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, koji se izjasnio da nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, već da se radi o krivičnom djelu sitna krađa, utaja i prevara koje se goni po privatnoj tužbi.

Službenici CB Podgorica preduzimaju aktivnosti na pronalasku preostalih nadzornih kamera čije je otuđenje u tom naselju prijavljeno policiji.

1 komentar

  1. My good friend in addition to I actually started to be one chatting about your personal extraordinarily situation, he’s got normally endeavouring in order to turn out everybody under the sun absolutely wrong. Units perception on the is great too as in those things solutions I’m. I really these days a digital shipped my mate our site in order to show an ex your existing observe. Following case your blog site When i finished up preserving and will also be discovering his or her made use of to discover for reading a up-dates!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com