PREVARA: Evo zašto je stvarno “skinuta” emisija Ivana Ivanovića! - Volim Podgoricu

PREVARA: Evo zašto je stvarno “skinuta” emisija Ivana Ivanovića!

Pravi razlog nije svađa Ivana i TV Prva, a još manje njegove neslane šale na račun Tomislava Nikolića, već želja da se podigne malo medijske prašine i da se promeni termin emitovanja s petka na ponedjeljak.

Emisija “Veče s Ivanom Ivanovićem” nije “skinuta” zbog neslanih šala o srpskom predsjedniku Tomislavu Nikoliću, kako su pojedini mediji objavili, već je u pitanju  marketinški potez koji ima za cilj da “zatalasa javnost” i opravda planirano pomjeranje termina emitovanja s petka na ponedjeljak.  Šou Ivana Ivanovića u poslednje vrijeme ima veoma lošu gledanost u terminu u kojem se sudara s “Pinkovim zvezdicama“, pa su, kako saznaje Telegraf, gazde odlučile da istovremeno “dignu malo prašine” i promijene termin.

– Emisija “Veče sa Ivanom Ivanovićem” večeras vjerovatno neće biti emitovana, ali pravi razlog nije svađa Ivana i TV Prva, a još manje njegove neslane šale na račun Tomislava Nikolića, već želja da se podigne malo medijske prašine i da se promijeni termin emitovanja s petka na ponedeljak, kaže izvor Telegrafa, i dodaje:

– Ovaj šou, ali i sam Ivan Ivanović su sinonim za TV Prvu, iako u poslednje vrijeme bilježi jako loše rezultate, kada je reč o gledanosti, jer su u istom terminu “Pinkove zvezdice” nekoliko puta gledanije . Zato postoji ideja da se emisija premjesti u ponedjeljak, pošto je zaključeno da će se tada “lakše boriti” protiv “Pinkove” emisije “Bravo šou“. Usput, nije ni loše ako krene da se po medijima i društvenim mrežama spekuliše o razlozima skidanja, da se u čitavu priču ubaci i navodna cenzura od strane vlasti i da se na kraju stvar riješi “pomirenjem” i novim terminom – u ponedjeljak uveče.

Izvor Telegrafa kaže i da još uvijek ništa nije definitivno riješeno, te da postoji i dalje mogućnost da se ipak u međuvremenu shvati da nije postignut željeni efekat i da se ipak nastavi večeras sa emitovanjem, a čitava galama bi donijela nekoliko rejting poena više.

Na društvenim mrežama već su se pojavile brojne spekulacije na ovu temu, a upravo je Dragan Šutanovac na Tviteru objavio: U opkladu, slijedi poziv ka TV Prva, Ivan se vraća al u drugom terminu, dokaz da nema cenzure i svi srecni!

(Telegraf)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com