Junak u odijelu protiv lopova s mačetom - Volim Podgoricu

Junak u odijelu protiv lopova s mačetom

Scena kao u najboljim filmovima o Džejms Bondu se desila na ulicama Londona, kada je nepoznati čovjek u odijelu odlučio da se obračuna sa kriminalcem koji je opljačkao zlataru.
 
Naime, kada je lopov sa njegovim partnerima počeo da bježi iz zlatare, ovaj čovjek u odijelu je hrabro skočio na jednog od njih i pokušao da ga obori na zemlju i tako spriječi da odnese ukradene dragocjenosti iz zlatare.

Međutim, on je morao da ga pusti kada je lopov izvadio mačetu, kojom je pokušao da ga napadne, ali se brzo predomislio i nastavio da bježi.

“To je bilo poptuno nevjerovatno, taj čovjek je reagovao instinktivno i veoma hrabro u namjeri da zaustavi lopova. Na svu sreću je prošao bez povreda”, rekao je jedan od svjedoka.

Lopovi su na kraju ipak uspjeli da pobegnu i odnesu sa sobom dragocjenosti vrijedne oko 70 hiljada funti, dok londonska policija i dalje intezivno traga za njima.

(24 sata)

2 komentara

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox and already whenever a comment is added I receive four emails with similar comment. Perhaps there is by any means you can eliminate me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com