Radonjić: Biće spektakl u Morači - Volim Podgoricu

Radonjić: Biće spektakl u Morači

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić najavio je lijepu košarkašku predstavu na gostovanju Budućnosti u okviru 19. kola ABA lige. ‘Crveno-bijeli’ će u “Morači”, u kojoj su posljednji put slavili u maju 2004. godine, juriti 19. uzastopni trijumf, i to protiv kluba čiji je Radonjić bio i igrač i trener.Podgoričani su trenutno na drugom mjestu tabele regionalnog takmičenja, sa skorom 15/3.

“I nas i Budućnost čeka dobar meč. Ovo će biti dobra prilika da vidimo lepršavu igru i da uživamo u lijepoj predstavi. Budućnost za sada igra izvanrednu sezonu i ima samo tri poraza. Sa druge strane, mi smo takođe u dobroj situaciji što se tiče Jadranske lige”, rekao je Radonjić. 

“Poslije Barselone igramo jedan meč koji shvatamo jako ozbiljno. Morača je težak gostujući teren i niko lako ne može da pobijedi u Podgorici. Postoji duga tradicija vezana za to koliko nijesmo slavili ovdje, ali mislim da nije adekvatna situacija da se priča o tome. Jednostavno, možemo reći da nas očekuje dobar meč i da svi treba da uživamo u pravom spektaklu”, naglasio je Radonjić. 

Duel protiv Budućnosti nosi poseban naboj kada je u pitanju Radonjić s obzirom na to da je u redovima Podgoričana kao igrač i trener ostavio dubok trag. 

“Normalno da ima emocija. Takav sam, ali generalno mislim da bi se bilo ko, da je trenutno na mojoj poziciji, ponašao isto ovako. Dovoljno je da budem emotivan kad vidim svoju porodicu, majku i sestru”, završio je Radonjić.

2 komentara

  1. Bonjour On dirait que les thèmes de ce concis debrieffing requierent d’avantage de valeurs; Votre tournure peut paraitre recevable or je ne defend pas les différents avis plus anciens! il faudrait ajouter quelques valeurs pour plus de professionalisme! Merci

  2. What?s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely useful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & assist other users like its helped me. Great job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com