EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Čudo da Milan Kalinić nikog nije ubio! - Volim Podgoricu

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Čudo da Milan Kalinić nikog nije ubio!

Mediji u Srbiji iz dana u dan prate novosti oko udesa koji je prije nekoliko dana izazvao populanrni voditelj, i licitiraju visionom kazne koju bi mogao dobiti.

Kurir danas objavljuje fotografije smrskanog automobila i navodi da je pravo čudo da niko nije poginuo!

nas donosi eksluzivSmrskani „Suzuki“ s mađarskim državljanima u koji se džipom zakucao voditelj potpuno je uništen, očevici bili u čudu kako su svi putnici preživjeli.

Milan Kalinić, glumac i voditelj TV Pink, čudom nikog nije usmrtio kada je džipom „lend rover“ naletio na „suzuki“ u kojem je bilo četvoro državljana Mađarske, saznaje Kurir od ljudi koji su se zatekli na mjestu nesreće.

Očevici udesa koji se dogodio u selu Dupci kod Brusa u nedjelju oko 12 sati, kada se Kalinić sa suprugom i dvoje djece vraćao s Kopaonika, navode da je „suzuki“ potpuno smrskan i da im nije jasno kako niko od putnika u njemu nije poginuo.

Prijeti mu četiri godine

– Kalinić je išao nizbrdo. Prilikom mimoilaženja prešao je u suprotnu traku preko pune linije i udario u automobil. Prizor je zaista bio stravičan. Automobil u kojem su bili mađarski državljani potpuno je uništen, a vozač je imao neviđenu sreću jer je udario direktno u njega. Srećom, nije životno ugrožen – kaže očevidac.

Kako saznaje Kurir, Kalinić je na licu mjesta priznao da je loše procijenio klizav put i da je kriv za udes. U toku večeri bio je u kruševačkoj bolnici i interesovao se za stanje povrijeđenih. Zbog izazivanja saobraćajne nesreće njemu bi mogla da bude izrečena zatvorska kazna do četiri godine. Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbjednost saobraćaja, kaže da će, ukoliko se dokaže da je Kalinić izazvao sudar, on biti oglašen krivim za teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja učinjeno iz nehata.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com