Glavni grad: Marku ćemo slaviti rođendan! - Volim Podgoricu

Glavni grad: Marku ćemo slaviti rođendan!

Prikladnije je obilježiti godišnjicu rođenja Marka Miljanova i na taj način odati priznanje za život i djelo prvog gradonačelnika Podgorice, što će uprava Glavnog grada i učiniti, a ne dan njegove smrti, poručili su iz PG Biroa. 

Kako su objavili pojedini mediji i odbornici, gradonačelnik Slavoljub Stijepović je zaboravio da obilježi dan smrti Marka Miljanova. 

“Ne zalazeći u motive pojedinih medija i odbornika u gradskom Parlamentu da ukažu na datum smrti prvog graodnačelnika Podgorice Marka Miljanova, najljubaznije im zahvaljujemo na brizi i podsjećanju koje su nesebično podijelili sa cjelokupnom javnošću”, kazali su u PG birou.

U Upravi Glavnog grada naglašavaju da su veoma dobro upoznati sa svim važnim datumima iz naše bogate istorije koje, ističu, redovno i primjereno u kontinuitetu obilježavaju. 

“Tačno je i da je gradska uprava u protekle dvije godine simbolično obilježavajla dan smrti Marka Miljanova, i to iz određenih razloga u različitim vremenskim terminima, prema različitim kalendarima (prošle godine to je učinjeno 15. februara, a ne 2. februara, na koji se pozivaju pojedini mediji i kritičari). Cijenimo da je mnogo prikladnije obilježiti godišnjicu rođenja Marka Miljanova i na taj način odati priznanje za život i djelo prvog gradonačelnika Podgorice, što će uprava Glavnog grada i učiniti, poručili su iz Glavnog grada. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com