VESELO: U Hard Rok kafeu već počelo đuskanje! (VIDEO) - Volim Podgoricu

VESELO: U Hard Rok kafeu već počelo đuskanje! (VIDEO)

U iščekivanju otvaranja prvog Hard Rok kafea na Balkanu, osoblje podgoričkog člana kultnog američkog lanca klupskih restorana, uveliko sprema plesne tačke.

Pripreme za otvaranje prvog Hard Rok kafea na Balkanu, u podgoričkom Atlas centar, su u finalnoj fazi. Nakon predstavljanja enterijera medijima, zaposleni u kafeu vratili su se uobičajenim pripremama za posao. ”Uobičajenim” za standarde kakvi se podrazumijevaju u domovini čuvenog lanca kafe-restorana koji u svojoj ponudi imaju i prodavnicu suvenira. 


Osamdesetak konobara, šankera i pomoćnog osoblja prvog balkanskog Hard Rok Kafea zatekli smo, naime, u plesu oko šanka. Po usklađenosti plesa bilo je jasno da je riječ o već dobro uvježbanoj numeri a ostaje enigma da li će tačku ponekada moći da vide i gosti kafea ili je riječ samo o unutrašnjem motivacionom performansu.

Dok su zaposleni plesali, tekli su radovi u kupatilu i kuhinji,dok je za šankom trajala obuka kasa-menadžera. 

Gitare Santane, The Kinksa, Talking Headsa, Aerosmita… bubnjarska palica Erika Kara (Kiss), i djelovi scenske garderobe Rijane, Madone, Bjork, Eminema i Džonatana Dejvisa (Korn), Aksl Rouza (Guns'n'Roses), već su postrojeni po protokolu kakav se poštuje u svim kafe restoranima Hard Rok kafea u 62 zemlje svijeta. 

(Mondo.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com