BJELOPOLJCI podvodili u kafani “Kruna” - Volim Podgoricu

BJELOPOLJCI podvodili u kafani “Kruna”

Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju, podnijelo je Osnovnom sudu u tom gradu, optužni prijedlog protiv Sretena Jovovića, vlasnika ugostiteljskog objekta “Kruna” u Bijelom Polju, zbog krivičnog djela kriminalno udruživanje u sticaju sa produženim krivičnim djelom posredovanje u vršenju prostitucije i protiv Miljana Šćepanovića i Radenka Drobnjaka, takođe iz Bijelog Polja, zbog produženog krivičnog djela posredovanje u vršenju prostitucije. 

“Okrivljenima je stavljeno na teret da su od 20. marta do 16. oktobra 2014.godine, u Bijelom Polju, djelovali kao grupa, koju je organizovao okrivljeni Jovović, a čiji pripadnici su postali okrivljeni Šćepanović i Drobnjak, sa ciljem vršenja krivičnih djela posredovanje u vršenju prostitucije”, saopšteno je iz VDT-a.

Okrivljeni Jovović je kao organizator grupe, u svojstvu vlasnika lokala u Bijelom Polju, organizovao pružanje seksualnih usluga za novac od strane djevojaka koje su boravile u tom lokalu. 

“Okrivljeni Jovović je pri tom angažovao okrivljene Šćepanovića i Drobnjaka, da kao konobari i zaposleni na poslovima obezbjeđenja u tom lokalu, ugovaraju, određuju cijenu  i naplaćuju seksualne usluge koje su za novac pružale djevojke, o čemu su obavještavali okrivljenog Jovovića. Pripadnici grupe svjesno su učestvovali u iznajmljivanju ženskih lica drugima radi vršenja prostitucije, pa su tako u navedenom periodu navodili i podsticali na prostituciju oštećene A.G, J.Ž i S.S., na način što su ugovarali njihovo iznajmljivanje za pružanje seksualnih usluga za novac u iznosima od 40 i 50 eura, većem broju nepoznatih muških lica”, ističu u VDT-u. 

Djevojke su u prostorijama lokala u Bijelom Polju pružale seksualne usluge. 

“Okrivljeni su novac naplaćivali od klijenata i dijelili između sebe, a dio davali oštećenima”, naglašavaju u VDT-u.

Pored toga okrivljenom Jovoviću je stavljeno na teret da je u vremenu od 30. decembra 2013. godine do 5. januara 2014.godine, navodio i podsticao na prostituciju oštećenu Đ.S., koju je primio da radi kao konobarica u lokalu čiji je vlasnik gdje je oštećenu i smjestio.

“Okrivljeni Jovović je ugovarao iznajmljivanje oštećene za pružanje seksualnih usluga za novac većem broju nepoznatih muških lica. Oštećena je u prostorijama lokala pružala seksualne usluge za novac, koji je okrivljeni naplaćivao od klijenata”, kazali su u VDT-u

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com