Nikšićanin Zoran Nenezić (60) teško je povrijeđen, upao u rupu duboku tri metra! - Volim Podgoricu

Nikšićanin Zoran Nenezić (60) teško je povrijeđen, upao u rupu duboku tri metra!

Nikšićanin Zoran Nenezić (60) teško je povrijeđen kada je danas oko 17 sati upao u prokop u ruiniranom zdanju Doma revolucije, dubok oko tri metra. 

Nenezić je prilikom pada zadobio teške povrede, a nakon ukazane ljekarske pomoći u Opštoj bolnici Nikšić upućen je na dalje liječenje u Klinički centar u Podgorici.

Prema riječima načelnika bolnice dr Ilije Ašanina, Nenezić ima prelom više rebara sa lijeve strane, prelom dva pršljena i prelom ključne kosti, ali mu je stanje stabilno.

“Pacijent je u stabilnom stanju, i nakon ukazane pomoći upućen je na dalje liječenje u Klinički centar Crne Gore”, rekao je Ašanin.

Naime, on je u društvu maloljetnog sina, kako su kazali iz policije, zbog fizioloških potreba ušao u nedovršeni objekat.

Nakon pada, njegov sin je obavijestio svoju porodicu i policiju, koja je, potom, obavijestila Službu zaštite i spašavanja.

“Policija nas je obavijestila oko 17.15 časova da je jedno lice upalo u šahtu duboku tri, četiri metra i koja se nalazi u Domu revolucije. U ovoj akciji je učestvovalo šest vatrogasaca, i akcija je trajala nekih petneestak minuta. Ne znamo kako je došlo do pada, ali čovjek je živ zvučen, što je najvažnije“, kazao je komandir Službe zaštite i spašavanja, Veselin Gardašević.

Dom revolucije, koji se nalazi u strogom centru grada, Nikšićani nazivaju i Plava grobnica jer je do sada odnio 16 života, dok je na desetine osoba povrijeđeno.

(cdm)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com