Seve pjevala u Dubaiju našim tajkunima! - Volim Podgoricu

Seve pjevala u Dubaiju našim tajkunima!

„Nema kruha bez motike, nema lajka bez golotinje“, napisala je Seve na svom Instagram profilu ispod fotografija na kojima pokazuje svoje vitko tijelo u kupaćem kostimu

Vučkovićeva je nastupala u luksuznom hotelu iz lanca “Džumeira”. Odazvala se pozivu menadžera koji su sa naših prostora.

Pop pevačica Severina Vučković u Dubaiju boravi zbog poslovnog angažmana, a ne samo i isključivo zbog odmora, kako je ona to pokušala da predstavi, saznaje „Blic“. 
 

Popularna Seve je nastupila u jednom luksuznom hotelu iz lanca “Džumeira”. Kako saznajemo, u menadžmentu tog hotela rade ljudi koji su porijeklom iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i često organizuju zabave za pripadnike džet-seta koji su došli iz svih krajeva bivše Jugoslavije, a tu žive. S obzirom na to da Severina garantuje dobru zabavu gde god da se pojavi, ne čudi što su se odlučili da baš ona zabavlja ljude iz visokog društva Emirata.

– Severinin nastup oduševio je sve prisutne, pa je skoro izvjesno da će vrlo brzo uslediti novi poziv hrvatskoj pop zvezdi – kaže sagovornik „Blica“.
 

Zanimljivo je da brojni pjevači iz eks Ju nastupaju u Dubaiju, ali da o tome rijetko govore. To su žurke zatvorenog tipa, pa se detalji o svemu što se na njima dešava čuvaju u najstrožoj tajnosti. Među prvima, i to na otvaranju hotela “Riksos Džumeira” prije dvije godine pjevao je Saša Kovačević.

– Severinin nastup oduševio je sve prisutne, pa je skoro izvjesno da će vrlo brzo uslijediti novi poziv hrvatskoj pop zvijezdi – kaže sagovornik „Blica“.
 

O sumama koje se dobijaju za ove nastupe se takođe ne govori. Seve je,navodno, za svega nekoliko sati postala bogatija za 20.000 evra. Bez bakšiša.

1 komentar

  1. Just right points?I might be aware that as anyone who in point of fact doesn’t write on blogs so much (if truth be told, this can be my first publish), I don’t assume the time period ‘lurker’ could be very turning into to a non-posting reader. It’s no longer your fault in the least , but possibly the blogosphere may just get a hold of a greater, non-creepy name for the ninety folks that revel in studying the content material .

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com