Danas haos na banjičkoj pijaci u Beogradu! Pogađate ko je svratio! - Volim Podgoricu

Danas haos na banjičkoj pijaci u Beogradu! Pogađate ko je svratio!

Opšti haos nastao je danas oko podneva na banjičkoj pijaci u Beogradu! Voće, povrće, sve što se našlo na tezgama išlo je za džabe u ruke jednog momka, obučenog u crnu jaknu, sa teget-bijelim šalom. Svi su željeli da ga časte, slikaju se, dobiju autogram!

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković iskoristio je slobodno vrijeme tokom boravka u Beogradu da se zajedno sa mamom Dijanom prošeta po kraju u kom je proveo veći deo djetinjstva. Put ih je naveo i do pijace, gdje je naš as naišao na izuzetan doček.

Jedan od prodavaca je čak imao i kartonski natpis sa velikim NOLE, uz sliku banana, voća i povrća, što je pokazao Đokoviću, čime ga je oduševio. Novak je od jedne bake na poklon dobio par tegli vrhunskog džema, drugi su mu nudili “kupus, tek pristigao iz Futoga”, treći su mu davali džemove, paprike, luk, šta sve ne.

– Ja moram da vam poklonim ovu plišanu igračku, za vašeg sina – rekla je jedna sredovječna gospođa, koja je Novaku dala Miki Mausa, na čemu joj se srpski igrač iskreno zahvalio.

Nije bilo prolaznika ili prodavca koji nije izvadio mobilni telefon, kako bi snimio ili uslikao Đokovića. Društvene mreže su bile pune tih fotografija, jer su svi željeli da se pohvale ovim susretom.

– Pa, ne viđa se svetski broj jedan na banjičkoj pijaci svaki dan – rekli su kroz smijeh. – Svaka mu čast što je došao, pokazao je da je sasvim normalan i prirodan momak. Jako je vaspitan i veseo. Ponosimo se što je naš.

Đoković ostaje u Beogradu barem desetak dana, do odlaska na sledeći turnir, u Dubai.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com