Ambasadorov sin nije silovao, ali jeste udarao - Volim Podgoricu

Ambasadorov sin nije silovao, ali jeste udarao

Maneken Damjan Perović (32), sin crnogorskog ambasadora u Švajcarskoj, oslobođen je danas optužbi da je krajem juna 2011. godine, silovao prijateljicu B. M. (38), ali je osuđen na devet mjeseci zatvora zbog nanošenja lakih povreda istoj djevojci.

Kako prenosi alo.rs, sudija Dragomir Derasimović kratko je u Višem sudu obrazložio da nema dokaza da je počinjeno seksualno nasilje nad B.M. u njenom stanu u Zemunu.

Sud je utvrdio da brojne povrede koje je B. M. imala po licu i tijelu nijesu mogle da nastanu samo od grubog seksualnog odnosa, kako je to tvrdio optuženi.

Perović se tokom suđenja branio da je sa B.M. imao seks na dobrovoljnoj osnovi.

Pošto je u pritvoru proveo više od godinu dana, Perović je odslužio ovu kaznu.

On je u julu 2013. osuđen na istu kaznu, ali je Apelacioni sud naredio novo suđenje da bi se u potpunosti rasvijetlilo činjenično stanje.

Perović se teretio da je krajem juna u stanu B. M. u Zemunu nekoliko sati silovao i mučio djevojku pošto ga je ona pozvala da zajedno gledaju film. 

2 komentara

  1. I simply couldn’t go away your website before suggesting that I actually enjoyed the standard information an individual provide on your visitors? Is gonna be back frequently in order to inspect new posts.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com