Zadavio transseksualku pa otišao da pljačka! - Volim Podgoricu

Zadavio transseksualku pa otišao da pljačka!

Vjeruje se da je Srđan T. ubio Turkinju zbog 3.000 evra koje je imala kod sebe, a komšije su prijavile smrt kada su vidjele njenu golu nogu kako viri kroz polomljen prozor i osetile užasan smrad iz njenog stana.

Srbin Srđan T. (32), koji živi u Austriji, osumnjičen je za ubistvo Turkinje transseksualke, Hande U. (35). Uzorak DNK iz sobe žrtve odveo je policiju pravo ka glavnom osumnjičenom, za kog se ispostavilo da je već u pritvoru.

Naime, Srbin je dan poslije ubistva, 20. januara, počinio dvije pljačke u kojima je uhvaćen i zbog kojih je završio u pritvoru.

Smrt Turkinje prijavile su komšije koje su vidjele njenu golu nogu kako viri kroz polomljen prozor i osetile užasan smrad iz njenog stana. Policija je pronašla ženu, za koju se ispostavilo da je rođena kao muško i koja je ubijena na svirep način.

Otkriveno je i da je ova 35-godišnjakinja naplaćivala za grubi seks, zbog kog su mislili i da je umrla, jer je uzrok smrti gušenje i davljenje.

Ipak, njene prijateljice tvrde da se to nije desilo slučajno tokom seksa, već da ju je Srđan ubio zbog 3.000 evra koje je imala kod sebe. Takođe, nestalo je nekoliko njenih ličnih predmeta, uključujući dva mobilna telefona marke Samsung koji su mogli da otkriju ko je bila njena poslednja mušterija.

Ovi telefoni pronađeni su kod Srđana, a on je tokom saslušanja priznao krivicu. Policija nastavlja istragu da bi otkrila još detalja ovog svirepog ubistva.

(Telegraf.rs / Izvor:Blic)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com