Lekić: Milo, dosta je bilo! - Volim Podgoricu

Lekić: Milo, dosta je bilo!

Lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić pozvao je predsjednika Vlade Mila Đukanovića da podnese ostavku i objavi kraj koalicione vlade. Komentarišući za Dan optužbe lidera SDP-a Ranka Krivokapića na račun DPS-a, Lekić je kazao da takvi navodi treba da rezultiraju povlačenjem premijera sa funkcije.

– Nakon posljednjeg intervjua predsjednika Skupštine i predsjednika partije iz vladajuće koalicije, koji je na najkonkretni način ukazao da vrh aktuelne vlasti ostvarjue korupciju, neznanje, za državu štetne ugovore, partijsku kontrolu  kompromitovanih  medija, sumnjive poslove sa pojedincima problematičnih biografija, napredovanje u krađi izbora, u svakoj elementarno ozbiljnoj i demokratskoj državi premijer bi podnio ostavku i rasformirao koalicionu vladu – rekao je Lekić za Dan.

Lider DF-a je „pozvao Mila Đukanovića da nađe minimum javnog dostojanstva i podnese ostavku“.

Prema njegovim riječima tako bi se stvorile pretpostavke za dekriminalizaciju crnogorskog društva i konstituisanje demokratske države sa „kompetentnom  i javno kontrolisanom vlašću koja bi na ozbiljan način pokrenula ekonomske reforme i kredibilno nastupila u procesima međunarodnih integracija“.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com