Pas sam našao put do bolnice u kom se njegova vlasnica bori sa rakom! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Pas sam našao put do bolnice u kom se njegova vlasnica bori sa rakom! (VIDEO)

Bilo da je u pitanju slučajnost ili ne, jedna ženka minijaturnog šnaucera iz Ajove, pod imenom Sisi, sama je našla put do bolnice u kojoj se njena vlasnica Nensi (64) liječi od raka. Nikome nije bilo jasno kako je uspjela da nađe put, jer se bolnica nalazi 20 blokova od njihove kuće i ona nikada nije bila tamo.

Ipak, nju je u sred noći snimila nadzorna kamera u holu bolnice, a jedino što ju je spriječilo da dođe do sobe svoje vlasnice Nensi je lift. Porodica pacijentkinje je primjetila da Sisi nije u kući u pola dva ujutru i jako su se zabrinuli.
 
– Svugde sam je tražio i dozivao. Ali, se ispostavilo da je bila u misiji da vidi svoju mamu. Jedino što nije umjela da koristi lift koji bi je odveo do njene sobe – šalio se Nensin suprug Dejl.
Osoblje bolnice ga je oko pola šest ujutru pozvalo i reklo da su našli psa, jer su Sisi na ogrlici pisali podaci o vlasniku. Dejl je od lekara dobio dozvolu da odvede psa do Nensi da se pozdrave.
– Par puta sam je vozio do bolnice sa mnom, ali isključivo kolima, pa ne znam kako je mogla da zapamti put. Sada mi je smiješan taj njen poduhvat, ali sam se zaista zabrinuo kada je nestala. Sisi i Nensi su jako bliske već 11 godina – ispričao je Dejl.
 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com