SVE ZA LJUBAV: Voljenom premijeru za rođendan! - Volim Podgoricu

SVE ZA LJUBAV: Voljenom premijeru za rođendan!

Na stijeni iznad kuće Aleksandra Kneževića u selu  Dragovoljići, 12 kilometara od Nikšića, naslikan je lik crnogorskog premijera i predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića.

Kako je  „Vijestima“ kazao Knežević, to je njegova čestitka za premijerov 53. rođendan, 15. februar.

„Sliku, koja je pravo umjetničko djelo, uradio je momak koji je završio likovnu akademiju. Slika je urađena trodimenzionalno tako da je vidiš gdje god da staneš i gleda na Nikšić, grad predsjednikovog djetinjstva”, kazao je Knežević.

Iznad slike  Đukanovića, na stijeni koja se nalazi na nadmorskoj visini od oko 1.050 metara, vijori se crnogorska zastava.

“To je moje najsvjetije djelo i ja od toga  nemam većeg ideala. Uvijek sam govorio da sam najveći obožavalac Đukanovića i nepopravljivi Crnogorac. I to me prati sve ove godine od kada je on postao vladar. Koga da volim, ako ne volim svoga vladara koji je 2006. godine Crnu Goru napravio slobodarskom. Mislim da ne postoji ništa nadahnutije od slobode za koju se izborio naš predsjednik”, gotovo u jednom dahu kazao je Knežević.

Đukanović sjutra puni 53. godine, a Knežević je na svom Fejsbuk profilu napisao: “Promijenilo se mnogo toga, ali neki ljudi ipak ostaju isti. Oni se ne mijenjaju. Ostaju NAJBOLJI !”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com