REAL: Navijači zviždali legendi kluba - Volim Podgoricu

REAL: Navijači zviždali legendi kluba

Do prije samo nekoliko nedjelja o Realu su se pričale bajke. Pričalo se o nezaustavljivoj mašini koja je prijetila da obori svjetski rekord po broju uzastopnih pobjeda u svim takmičenjima, no onda se dogodila Valencija, pa Atletico Madrid. Gradski rival najprije je u dvije utakmice izbacio Real iz Kupa kralja, a potom ga je ponizio na svom Vicente Calderonu s 4:0.

Serija lošijih rezultata izazvala je bijes kod navijača Reala, koji su iskalili na utakmici protiv Deportiva. Naime, ne pamti se kada su navijači posljednji put zviždali kapitenu i legendi kluba Ikeru Casillasu, a istom su porcijom negodovanja počastili i trenera Carla Ancelottija, koji je prije svega osam mjeseci odveo klub do 10. naslova prvaka Europe.

“To je normalna reakcija navijača. Znam da je frustrirajuće kada se izgubi gradski derbi i to s tako visokim rezultatom. Njihova je potreba da mi pobjeđujemo, a mi to nismo uspjeli ostvariti”, rekao je Ancelotti smirujući time tenzije koje već neko vrijeme struje oko Real Madrida.

Zanimljivo, Bernabeu je oprostio Cristianu Ronaldu burnu proslavu rođendana, koju je odradio svega nekoliko sati nakon 0:4 poraza od Atletica.

Real je protiv Deportiva upisao sigurnu 2:0 pobjedu, čime je bar malo smirio strasti na tribinama. Casillas je dvjema vrhunskim obranama ‘natjerao’ madridsku publiku da mu na kraju zaplješće.

“Navijači su mu na početku zviždali, ali ih je Iker do kraja utakmice ‘preobratio’. Iker se često nosi s velikim pritiskom i zato su njegovi uspjesi k tome još i veći.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com