Banović poslije razgovora: Prelazna vlada nam nije prioritet - Volim Podgoricu

Banović poslije razgovora: Prelazna vlada nam nije prioritet

Šef poslaničkog kluba SDP-a Borislav Banović kazao je nakon današnjih razgovora njegove stranke i predstavnika opozicije, da će partijskim organima prenijeti dodatne informacije koje su danas dobili od opozicije kada je u pitanju koncept prelazne vlade ali da se određenje SDP-a, da prelazna vlada nije prioritet moglo ranije naslutiti.

Lideri opozicionih stranaka sastali su se danas sa predstavnicima Socijaldemokratske partije, kako bi im predstavili koncept o prelaznoj vladi.

– Danas smo dobili informacije da sagledamo šta ta njihova inicijativa znači. Prenijećemo našim partijskim organima Predsjedništvu, Glavnom odboru i kome već ocijenimo da je potrebno ta nova obrazloženja da bi se oni odredili u konačnom prema toj inicijativi. Bez obzira kakvo će naše određenje biti prema ovoj inicijativi a mogli ste ga ranije naslutiti u stavovima predsjednika partije – da nam nije prioritet prelazna vlada u ovoj godini već da imamo druge prioritete, bez obzira potrebno je i poželjno da sa opozicijom sarađujemo i razgovaramo po pojedinim projektnim pitanjima i da sa njima sarađujemo – rekao je Banović.

Banović je rekao da je komunikacija sa opozicijom protekla u demokratskoj atmosferi.

Sastanku u Skupštini Crne Gore prisustvuju lideri Demokratskog fronta (DF) i Pozitivne Crne Gore PCG Miodrag Lekić i Darko Pajović, funkcioneri Socijalističke narodne partije SNP Aleksandar Damjanović i Veselin Bakić, Goran Danilović i Branko Radulović iz DF-a, i nezavisni poslanikDritan Abazović. Na sastanku sa predstvnicima opozicije ispred SDP-a prisustvuju poslanici Rifat Rastoder, Borislav Banović, Džavid Šabović i Mićo Orlandić.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com