Komšinica iz pakla - Volim Podgoricu

Komšinica iz pakla

Kejti se okomila na Dženis Ruter i Džerija Rajsa koju su kupili njenu kuću iz snova. Kejti (53) je pregledala oko sto nekretnina, ali onda je postala opsjednuta kućom Džerija i Dženis. Kada nije mogla da je dobije – podivljala je.

Kuća je prodata paru za 779.000 dolara. A Kejti je odlučila da im prisjedne.

Počela je da šalje pozivnice za žurke u njihovoj kući, a kada bi gosti banuli ispostavilo bi se da nikakve žurke nije ni bilo.

Nakon toga je stavila kuću na sajt za nekretnine i napisala da se prodaje – samo da bi ih neprekidno zvali telefonom.

To joj nije bilo dovoljno. Počela je da kači njihove fotografije na seks sajtove. Kada i to nije postiglo željeni efekat išla je po komšiluku i pričala da je u susjedstvo došao seks manijak. Postavila je čak i intimni oglas u kome je ozbiljno ugrozila bezbijednost Džerijeve žene.

“Volela bih da me neko iznenadi i da mi se muškarac pojavi na vratima i razvali ih. Biće divlje i vrijedno toga” napisala je sumanuta žena na internetu i potpisala Dženis.

Inače, Kejti je proglašena jednom od 50 najboljih majki u San Dijegu jer njeguje ćerku koja je invalid.

Policija je našla preko seks oglasa koje je kačila sa svog kompjutera. Osuđena je na godinu dana nošenja nanogvice i pet godina uslovno.

Ima zabranu prilaska paru sljedećih deset godina.

“Možda sam najomraženija osoba u San Dijegu. Nisam užasna i zla osoba koja je htjela da naškodi paru jer nisam željela da im naudim”, brani se Rou.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com