Bečić pravi partiju početkom proljeća - Volim Podgoricu

Bečić pravi partiju početkom proljeća

Početkom proljeća Crna Gora će dobiti novi, moderan, energičan, kvalitetan, potpuno čist, jasan i dosledan politički subjekt, koji će biti garant promjena, kazao je bivši funkcioner Socijalističke narodne partije Aleksa Bečić u emisiji “Načisto” Petra Komnenića.

On je u sedmičnom intervjuu na TV Vijesti istakao da sa liderom SNP-a Srđanom Milićem ima “reduciranu komunikaciju” već više od godinu dana.

– Tokom lokalnih izbora, ona je bila na minimalnom nivou. Nakon lokalnih izbora, gotovo da nije ni postojala, a posljednjih šest mjeseci nije bilo apsolutno nikakve komunikacije – precizirao je Bečić.

On je dodao kako je njegovo povjerenje u lidere SNP-a potrošeno “nejasnom politikom i načinom vođenja partije, i sumnjivim odlukama i imenovanjima u kojima nije mogao da pronađe interese SNP-a”.

– Konstantno smo glasovima Demokratske partije socijalista postavljali određene kadrove na visoke pozicije, kako u skupštinskim, kako u državnim određenim organima, ekspoziturama izvršne vlasti, kako na višim, tako i na nižim nivoima, o čemu je javnost upoznata. Mi smo konstantno dovođeni u tu pasivnu poziciju, a ja, mnogi funkcioneri, naši birači nismo mogli imati nikakvog uticaja na sve to.

Bečić je naveo da nije nigdje vidio da je demantovan Velizar Kaluđerović, bivši funkcioner SNP-a, koji je rekao da je Milić u decembru 2013. od poslanika te partije tražio da glasaju za Anekse ugovora o zakupu Svetog Stefana i Kraljičine plaže.

– On nije rekao da je klub poslanika donio odluku, da su oni glasali, nego da je predsjednik partije insistirao da se glasa za te anekse – kazao je sagovornik Komnenića.

On dodaje da bi trebalo pitati i ostale poslanike, kako one koji su napustili SNP, tako i one koji su ostali u partiji, kakav je bio njihov odnos u odnosu na poziv Milića da se glasa za Aneks ugovora za Kraljičinu plažu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com