Darko Šarić iz pritvora: Nikad nisam čuo za Gorana Radomana i ne znam zašto me povezuju s njim! - Volim Podgoricu

Darko Šarić iz pritvora: Nikad nisam čuo za Gorana Radomana i ne znam zašto me povezuju s njim!

Pljevaljski narko-bos Darko Šarić izjavio je za Kurir da ne poznaje Gorana Radomana (37) sa Cetinja, koji je u noći između četvrtka i petka ubijen u sačekuši u garaži na Novom Beogradu!

– Nikad nisam čuo za tog čovjeka niti ga vidio – poručio je Šarić iz pritvora Centralnog zatvora preko svog advokata Dejana Lazarevića, negirajući pisanje o povezanosti sa ubijenim Radomanom.

Sinhronizovani napadi

– Ne znam zašto me povezuju s njim – rekao je Šarić.

Radomana, koji se prije tri meseca iz Kotora s porodicom doselio u Beograd, navodno je bio blizak prijatelj Darka Šarića, ali i Dragana Dudića Frica, koji je ubijen u Kotoru u maju 2010. godine. Istraga zločina koji se dogodio u garaži na Novom Beogradu, pošto je ubijeni izašao iz blindiranog BMW i krenuo ka stanu, vodi se u nekoliko pravaca.

– Razmjenjuju se informacije s kolegama iz Crne Gore. Provjerava se da li su ubistvo Radomana u Beogradu i postavljanje bombe pod automobil Milana Vujotića (32) u Podgorici na bilo koji način povezani, jer postoji razmak od nekoliko sati – kaže izvor iz istrage.

Crnogorski mediji prenose da su u policijskim dokumentima ubijeni i Vujotić zavedeni kao članovi „škaljarske grupe“, pa istražitelji pokušavaju da otkriju da li su napadi na dvojicu ljudi iz najjačeg kotorskog klana bili sinhronizovani.
– Provjerava se i da li bombaški napad i ubistvo imaju veze s nedavnim nestankom oko 300 kilograma kokaina u Španiji, u čijem su transportu iz Latinske Amerike učestvovali i kriminalci s našeg područja. Vrijedna droga mogla je da dovede do sukoba unutar klana, ali i s međunarodnim kriminalnim grupama s kojima sarađuju Kotorani i srpski državljani – dodaje izvor blizak policiji.

Potpis profesionalaca

Napade koji su se dogodili u dvije države su organizovali profesionalci.

I Radoman i Vujotić su znali da im prijeti opasnost jer su obojica imali blindirane automobile. Ubica je, prije nego što je ispalio 25 hitaca u Radomana, onesposobio kamere za video-nadzor, a za sobom je ostavio malo tragova. S druge strane, velika količina eksploziva postavljenog pod Vujotićev automobil je aktivirana daljinskim upravljačem – navodi sagovornik iz istrage.

Sukob narko-mafije

Krajem novembra dva srpska i jedan crnogorski državljanin ranjeni su u Valensiji.
Španska policija tvrdi da je to bio obračun istočnoevropskih bandi.
Neposredno prije pucnjave u Valensiji zaplijenjeno više od jedne tone kokaina,
navodno, u tovaru je nedostajalo oko 300 kilograma kokaina.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com