Kad sređivanje obrva krene po zlu - Volim Podgoricu

Kad sređivanje obrva krene po zlu

Većina ovih obrva liče na sve samo ne na dio ljudskog lica. Zato je možda bolje ostaviti obrve u njihovom prirodnom stanju nego, u pokušaju da ih oblikujete, napravite od sebe vanzemaljca. 

Ova djevojka je na primjer, proporcije svog lica toliko preuveličala, da je od obrva napravila nešto što više liči na dva puža golaća iznad očiju nego na nešto što bi trebalo da se nalazi na licu.

Obrve

Zaista treba da se zapitamo kako je ovoj djevojci palo na pamet i gdje je videla ovakve obrve. Vjerovatno je pokušala da bude drugačija, ali je izabrala najgori načn da to bude.

Obrve

Nema ništa loše u tome kad je neko kreativan, ali postoji puno načina da se ta kreativnost izrazi. Ako nacrtate grančice s lišćem umjesto obrva, vaša kreativnost neće doći do izražaja već ćete samo izgledati kao frik.

Obrve

Djevojke, nije problem ako crtate obrve. To čak može izgledati veoma lijepo, naravno ako imate granice. Takođe, crtanju obrva treba da posvetite neko vrijeme. Zato ih nikad nemojte crtati pijani ili kad ste u frci, jer možete dobiti ovakav rezultat.

Obrve

Ako je ova djevojka željela da pomoću obrva učini sebe jezivom poput porculanske lutke, uspjela je. Bilo koji drugi razlog ne može da postoji, mada teško da i postojanje ovih obrva može biti potpuno realno.

Obrve

Morate iamti makar malo poštovanja za ovu djevojku. Ona je pokušala svoje obrve da proda jednom od najpoznatijih brendova na svijetu. Da je samo kukicu okrenula na drugu stranu sve bi bilo ok.

Obrve

Mislili ste da smo djevojke crtaju sebi jezive obrve? E pa pogriješili ste. Ovaj momak je očigledno veoma ponosan što je iz Teksasa, pa toliko nije mogao da sačeka da se time pohvali riječima, već je morao svoj “ponos” da stavi po sred obrva.

Obrve

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com