Američka ambasada podržala projekte Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada - Volim Podgoricu

Američka ambasada podržala projekte Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada

Iz Američke ambasade saopštili su danas da će podržati kulturne projekte Glavnog grada i intezivirati saradnju u oblasti obrazovanja. 

Sekretarka sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada mr Nela Savković-Vukčević razgovarala je danas sa Šeficom odjeljenja za medije i kulturu u ambasadi SAD-a u Crnoj Gori Sanšajn Ison o mogućnostima saradnje Sekretarijata i američke ambasade u Podgorici u oblasti kulture i sporta u narednom periodu.

Sastanku u Sekretarijatu za kulturu i sport, koji je bio upriličen tim povodom, prisustvovala je i Anica Vujnović, koordinatorka Američkog ugla u Podgorici.

Tokom razgovora je posebna pažnja sagovornika bila posvećenja razmjeni u kuturi i sportu, novim mogućnostima komunikacije, kao i zainteresovanosti ambasade SAD-a da se razvija mreža alumnista s ciljem promocije civilizacijskih vrijednosti koje SAD zastupaju.

Sanšajn Ison je najavila da će se uskoro organizovati svečanost povodom unaprijeđivanja edukativnih aktivnosti Američkog ugla, u cilju pružanja pomoći crnogorskim učenicima i studentima da pronađu adekvatne obrazovne institucije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com