SITI ČEKA BARSELONU: Malaga ih načela, mi ćemo ih zgaziti! - Volim Podgoricu

SITI ČEKA BARSELONU: Malaga ih načela, mi ćemo ih zgaziti!

U reprizi iz prošle sezone Mančester siti večeras na Itihadu dočekuje Barselonu, koja je prije godinu dana pregazila „građane“ ukupnim rezultatom 4:1

Fudbaleri Mančester sitija ubeđeni su da večeras (20.45) na stadionu Itihad Barselona neće imati ni približno lak posao kao pre godinu dana, kada je katalonski gigant, takođe u osmini finala Lige šampiona, rutinski razbio „građane“ sa 2:0!

Četvorostruki šampion Evrope veliki je dužnik ekipi našeg reprezentativca Aleksandra Kolarova, a iako „građani“ igraju napadački fudbal, najveći pritisak biće na poslednjoj liniji. Kapiten Kompani je apsolutni optimista i ubeđen je da će mreža Harta, za razliku od Bravove, ostati netaknuta na Itihadu:
– Pogledajte meč protiv Malage. Svako ko krene hrabro i napadne može da pobedi. Oni su ih načeli, a mi ćemo ih zgaziti. Previše smo ih respektovali i nećemo ponoviti grešku. Stouk ume da bude teži rival od Barse i ne znam zašto bi ih se iko plašio.

Barsa stiže na Ostrvo posle poraza sa 1:0 na Nou kampu od Malage, čime su Katalonci prekinuli seriju od 11 trijumfa u svim takmičenjima. Mediji pišu da se Mesi uskoro seli u PSŽ, kao i da je atmosfera u ekipi ozbiljno narušena.

To su gluposti! Siti je samo jedna od prepreka ka Berlinu i verujem da ćemo je preskočiti – rekao je Nejmar.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com