Prvog marta stiže Samsung Galaxy S6 - Volim Podgoricu

Prvog marta stiže Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 trebalo bi da bude predstavljen u posebnoj, Edge verziji, sa zakrivljenim ekranom 1 . marta. Međutim, pojedini izveštaji tvrde da će ovaj revolucionaran uređaj biti poprilično skup, kao i da kompanija ima problema sa izradom zakrivljenih ekrana.

Oba Galaxy S6 uređaja biće predstavljena na posebnom događaju u Barseloni prije početka Svjetskog kongresa mobilne telefonije (WMC).

Sudeći po izvoru iz jednog od Samsungovih partnerskih operatora u Evropi Samsung će oba nova smartfona lansirati sa prilično visokom cijenom.

“Naš izvor, koji je uživo vidio ove nove telefone, tvrdi da će zakrivljeni Galaxy S6 sa 64GB interne memorije koštati operatore 949 evra, dok će najbolji model sa 128GB interne memorije koštati 1.049 dolara”, tvrdi neimenovani izvor.

On takođe tvrdi da Samsung ima problema sa izradom zakrivljenih ekrana, što bi moglo da znači da će na samom početku broj dostupnih uređaja biti ograničen.

Kada je u pitanju Galaxy S6 sa normalnim displejom, njegova cijena u Evropi bi trebalo da iznosi 749, 849 i 949 evra za verzije sa 32GB, 64GB i 128Gb interne memorije.

Ove cijene mogu biti isuviše visoke za mnoge korisnike, a jedino bi mogle da ih opravdaju nevjerovatne performanse koje ćemo saznati za koji dan.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com