Upoznajte najbaksuzniju udavaču - Volim Podgoricu

Upoznajte najbaksuzniju udavaču

Stara legenda kaže da ako djevojka uhvati buket cvijeća na vjenčanju svoje drugarice, vrlo brzo će i sama biti u braku. Međutim, ova djevojka je definitivno izuzetak od ovog pravila.

Amerikanka Džejmi Džekson podnijela je zahtjev komisiji koja uređuje Ginisovu knjigu rekorda sa ciljem da je uvrste u kategoriju – “najbaksuznija udavača”.

Kako tvrdi, ona ima fotografije i video materijale koji dokazuju da je od 1996. godine uhvatila čak 46 bidermajera, ali da još uvijek nije uspjela da ostvari ni ozbiljnu vezu, a kamoli našla muškarca koji bi s njom htio da stupi u brak.

S obzirom na to da je njena porodica preko crkve i pozorišta u kontaktu sa mnogim ljudima, Džejmi je u životu bila na preko stotinu vjenčanja. Hvatanje bidermajera je za nju na početku bio isključivo hobi, a sada je već ozbiljna “sportska disciplina”.

– Strategija je ključna. Morate vrlo pažljivo da isplanirate svaki svoj korak. Otkrila sam da je najbolje stati skroz naprijed, jer većina nevjesti pogrešno procjeni svoju snagu pri bacanju buketa, pa bidermajer nerijetko završi tako što se odbije o luster ili plafon, nazad ka njoj. Mnogo puta sam morala da skačem da bih uhvatila cvijeće, a nekoliko puta sam čak “u lovu” izgazila dječicu koja su stajala u blizini – otkriva gospođica Džekson.

(Telegraf) 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com