“Grobari” vrijeđali Noleta u Pioniru! - Volim Podgoricu

“Grobari” vrijeđali Noleta u Pioniru!

Navijači Partizana, popularni “Grobari”, vrijeđali su Novaka Đokovića pred početak derbija “vječitog derbija” u sklopu 23. kola ABA lige.

Najbolji teniser svijeta je u društvu Viktora Troickog pratio derbi. Đoković je navijač Zvezde, pa su ga domaći izviždali i grubo vrijeđali, pozivajući ga da plati porez.

Za razliku od Đokovića, Troicki je dočekan aplauzima i ovacijama

Đoković: Nije mi neprijatno

Đoković je rekao da uživa gledajući košarkasski derbi, kao i to da mu nije neprijatno zbog provokacija navijača “crno-bijelih”.

“Navijam za Zvezdu, ali nije da mrzim Partizan. Za Partizan navijam u svim utakmicama osim kada igra protiv Zvezde. Kad sam bio mlađi igrao sam tenis za Partizan, tako da nemam problem”, rekao je Đoković novinarima u hali Pionir, prenosi Beta.

On je rekao da se sa Troickim, koji navija za Partizan, brzo se dogovorio da uživo isprate duel dva košarkaška kluba.

“Ko izgubi, vodi na piće”, kazao je Đoković uz osmijeh.

Dio navijača Partizana na tribinama Pionira provocirao je Đokovića da “plati porez”, a najbolji teniser svijeta, koji živi u Monte Karlu, rekao je da mu nije neprijatno zbog tih povika.

Najbolji srpski sportista je dodao da se odlično osjeća u Pioniru, s obzirom na to da nema mnogo prilika da uživo gleda košarkaški “vječiti” derbi.

“Ovo mi je prvi derbi poslije mnogo godina. Ovo je doživljaj za mene, jer nije isto uživo i preko TV-a”, kazao je on.

Kazao je i da mu je drago što nema nasilja.

“Gledam i navijam, nijesam stručan da cijenim kvalitet dva tima. Momci daju sve od sebe, vidi se da vole svoj klub i tako treba da bude. Niko ne podržava nasilje, nema ga i sve je u najboljm redu”, rekao je Đoković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com