Piva bez struje, sela zavijana - Volim Podgoricu

Piva bez struje, sela zavijana

Sva sela u Pivskoj planini su zavijana, a čitava Piva je bez struje.

„Put do Nikšića je prohodan, ali do Šćepan Polja nije. Struje nemamo, a sva mehanizacija je na terenu, mada je u pojedinim selima mećava da se i ne može čistiti“, kazao je predsjednik Opštine Plužine Mijuško Bajagić.

Putnici koji su sinoć bili zarobljeni u smetovima između Nikšića i Šavnika prije 15 minuta su u pratnji snjegočistača krenuli za Nikšić.

„Mašina Crnagoraputa čisti, a svi putnici koji su prenoćili u vatrogasnom domu su krenuli za Nikšić, jer put prema Žabljaku nije prohodan“, kazao je „Vijestima“ potpredsjednik Opštine Šavnik Vlatko Vuković.

Sinoć oko 20 časova pripadnici nikšićke Službe zaštite i spasavanja i članovi spasilačkog kluba „Extreme“ evakuisali su 11 putnika sa nikšićke strane, dok su 28 ljudi sa šavničke strane evakuisale spasilačke ekipe iz toga grada.

(Vijesti)

1 komentar

  1. I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com