Roditelji dali oglas za udaju kćerke - Volim Podgoricu

Roditelji dali oglas za udaju kćerke

Roditelji Indhuje Pilai (23) napravili su profil na sajtu za upoznavanje kako bi joj našli dečka. Ali ona ga je deaktivirala i napravila novi. Njen brutalno iskreni profil oduševio je mnoge, naročito feministkinje.

Indhuja je na svoj profil na sajtu za upoznavanje okačila „bračni CV“ nakon što je otkrila da su njeni roditelji otvorili profil za nju kako bi joj našli dečka.

Ova djevojka  iz Bangalora šokirala se kad je vidjela da njeni roditelji pokušavaju da joj nađu muža preko interneta. Tada je odlučila da napravi svoju verziju i da bude potpuno iskrena.

Na svom blogu Indhuja je napisala da se začudila podacima koje su njeni roditelji dali.

– Pisalo je da sam softverski inženjer. Ja nisam softeverski inženjer! Imam samo 23 godine! Ja nisam očajna u potrazi za mužem, a sa tim profilom izgledam kao da jesam – piše ona.

Indhuja je deaktivirala profil i rekla roditeljima da će da otvori novi. Ali njen „bračni CV“ ne liči ni na jedan od profila koje ćete naći na sajtovima za upoznavanje. Između ostalog, na njemu piše i da želi muškarca koji ne voli djecu.

– Nosim naočare i izgledam kao štreberka u njima. Ne voli da troškarim i nisam kupoholičarka. Ne volim televiziju i ne volim da čitam. Nisam ženstvena i definitvno nisam materijal za brak. Nikad neću pustiti dugu kosu – piše u CV-ju.

Zatim je opisala muškarca kakvog bi željela da upozna.

– Tražim muškarca, ako je moguće bradatog, koji je strastven u svom pogledu na svijet. Nekog ko zarađjuje i ne mrzi svoj posao. Dodatne poene imaju oni koji mrze djecu. Bilo bi lijepo da ima lijep glas i impresivnu ličnost i da može da vodi razgovor bar 30 minuta. Ako misliš da si kvalifikovan, razmisli još jednom. Ako si siguran da želiš da mi se javiš, pokaži ovaj sajt i svojim roditeljima. Ako si i dalje siguran, pokušaj da zamisliš i život sa nekim kao što sam ja – kaže ona.

 Posle samo 48 sati od postavljanja, CV se raširio internetom, a Indhuja je proglašena oličenjem moderne Indije, jer je predstavnik žena koje se ne plaše da se suprotstave tradicionalnim pogledima na ženstvenost.

Među komentatorima na njenom sajtu mnogo je žena koje imaju problema sa svojim tradicionalnim roditeljima.

– Ja imam tek 20 godina i već su mi rekli da počnem da tražim muža, jer sam sama. Ali AKO ikad budem htjela da stupim u brak, mislim da ću biti inspirisana tvojim postupkom i napraviti nešto slično da bih zaplašila one koji želim da me izbjegavaju – napisala je jedna komentatorka.

(Žena)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com