Srušio se avion kojim je pilotirao Harison Ford, glumac teško povrijeđen - Volim Podgoricu

Srušio se avion kojim je pilotirao Harison Ford, glumac teško povrijeđen

Američki glumac Harison Ford teže je povrijeđen u padu manjeg aviona na golf teren u predgrađu Los Anđelesa, Mar Visti, objavili su američki mediji.

Ford (72) je lično pilotirao avionom za obuku pilota, koji je u upotrebi još od Drugog svjetskog rata, prenijela je medijska kuća NBC.

Glumac je zadobio posjekotine na glavi, rekao je izvor, ne navodeći da li Ford ima i druge povrede i šta je uzrok pada aviona.

Čini se da je Ford letio sam, a poslije nesreće je prevezen u obližnju bolnicu.

Portparol vatrogasne službe Los Anđelesa Erik Skot je, ne navodeći ime Harisona Forda, izjavio da je pilot teško povrijeđen.

“Ne možemo javno da objavljujemo imena naših pacijenata”, rekao je Skot za agenciju AFP.

Avion se srušio na golf teren, koji se nalazi veoma blizu aerodroma u Mar Visti, nedugo nakon polijetanja sa aerodroma u Santa Moniki, izjavio je zvaničnik američke Federalne uprave za aviosaobraćaj Ijan Gregor.

(24 sata)

 

2 komentara

  1. Have you ever considered adding more videos to your blog posts to keep the readers more entertained? I mean I just read through the entire article of yours and it was quite good but since I’m more of a visual learner,I found that to be more helpful well let me know how it turns out! I love what you guys are always up too. Such clever work and reporting! Keep up the great works guys I’ve added you guys to my blogroll. This is a great article thanks for sharing this informative information.. I will visit your blog regularly for some latest post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com